COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Preferinte
Lista de preferinte este goala

Despre noi

Home / Despre noi

Lansat în 2011, SmartDrinks.ro a devenit în scurt timp cel mai mare magazin online de băuturi. Având o experiență de peste 19 ani în distribuirea băuturilor alcoolice și non-alcoolice cu Alma Tim Distribution, am decis să venim în ajutorul clienților noștri și să ne extindem și în mediul online. Așa s-a născut SmartDrinks.ro, magazinul care îți livrează comanda la domiciliu oriunde în țară.

Suntem exigenți când vine vorba de calitatea produselor pe care le comercializăm și urmărim constant să ne mărim portofoliul de băuturi pentru a putea satisface și cele mai rafinate gusturi. Am început cu apă, sucuri și bere, dar în prezent ne mândrim cu gama largă de vinuri și șampanie, precum și cu cea de spirtoase, una dintre cele mai mari și mai diversificate din România.

Am câștigat încrederea clienților noștri prin faptul că produsele de pe site se află în permanență în stoc și pot fi livrate în câteva ore în București și Ilfov. Anticipăm tendințele și cerințele pieței și adăugăm în permanență nume noi la lista noastră de produse. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, am lansat Calculatorul de Evenimente, un serviciu care ușurează organizarea oricărui eveniment.

Magazinul online de băuturi SmartDrinks.ro este ‘deschis’ în permanență și oferă o gamă complexă de băuturi din care să alegeți, de la brandurile cele mai cunoscute, la mărci exclusiviste.

Livrare în Bucuresti și Ilfov

SmartDrinks.ro îți livrează produsele dorite direct la adresa solicitată din București sau Ilfov. Costul transportului este de 20 RON, iar pentru comenzile ce depășesc 150 RON, transportul este GRATUIT. Comanda se livrează în maximum 48 de ore în zilele lucrătoare.

Pentru comenzile din celelalte orașe din România colaborăm cu cele mai serioase companii de curierat din România. Te rugăm să vizitezi secțiunea Livrare produse pentru mai multe detalii.

 

Contact: 

Bd. Biruintei nr. 103

Pantelimon, Ilfov

 

Tel: 0752224031 / 0752224029 

E-mail: contact@smartdrinks.ro

 

 

 


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Submit
INAPOI SUS
 
Termeni si Conditii Securitate Harta Site Livrare GDPR ANPC Contact
© SmartDrinks.ro 2015
Designed & Developed by WebFuture