COSUL TAU
Total:0.00 Lei
Cosul de cumparaturi este gol
Continua Finalizeaza
Preferinte
Lista de preferinte este goala

Securitate

Home / Securitate

Date personale

Pe site-ul SmartDrinks.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. ALMA TIM DISTRIBUTION nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SmartDrinks.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Securitatea informatiilor

ALMA TIM DISTRIBUTION garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. ALMA TIM DISTRIBUTION nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de SmartDrinks.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, ALMA TIM DISTRIBUTION nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software.


NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletter pentru
a primi ultimele oferte!

Submit
INAPOI SUS
 
Termeni si Conditii Securitate Harta Site Livrare GDPR ANPC Contact
© SmartDrinks.ro 2015
Designed & Developed by WebFuture